Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-BC1C-A0-2C4WPBDL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack kun je jouw huis op elk moment van de dag in kleur in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-witbeelden tonen in het donker, geeft de Elife 2K+ je een scherp en gedetailleerd kleurenbeeld. Hierdoor kun je nog beter zien wie er zich op jouw oprit bevindt, vooral in combinatie met de 2K beeldkwaliteit. Deze slimme camera slaat de beelden lokaal op, met een ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB, wat goed is voor ongeveer 30 uur aan opgenomen materiaal. Wil je direct communiceren met iemand die zich bij je huis bevindt? Dat kan dankzij de handige terugspreekfunctie via de app. Daarnaast maakt de camera gebruik van bewegingsdetectie, waardoor hij alleen opneemt wanneer er daadwerkelijk iemand in beeld komt. Om indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen. Op die manier zal de camera zowel een luid geluidssignaal als een fel lichtsignaal geven, om ongewenste bezoekers direct te waarschuwen. Met de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack heb je de ultieme beveiligingsoplossing voor jouw huis.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden kan je een hele oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera een scherper beeld dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Voor de installatie van de camera heb je voldoende wifi-ontvangst nodig op de locatie. De camera heeft geen mogelijkheid om op afstand te draaien en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack. 

De review over Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals