Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz Deursensor T2C

Ezviz Deursensor T2C Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 304800267. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Deursensor T2C.

Specificaties Ezviz Deursensor T2C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800267

Omschrijving van de Ezviz Deursensor T2C

Maak je huis slimmer en veiliger met de Ezviz Deursensor T2C. Deze draadloze deursensor kan eenvoudig worden gekoppeld aan een Ezviz Gateway, waardoor je op een slimme manier je huis kunt beveiligen. Met deze sensor kun je ook al je andere sensoren gemakkelijk verbinden met je smart home systeem. De Ezviz Deursensor T2C is zeer eenvoudig te installeren op de deurpost dankzij de handige plakrand. In de bijbehorende app kun je live bekijken hoelang je deur al open staat. Daarnaast kun je een melding instellen voor het geval dat je deur bijvoorbeeld langer dan 2 minuten open staat. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als je niet thuis bent. De batterij van de Ezviz Deursensor T2C gaat tot wel 2 jaar mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen. Bovendien geeft de sensor een melding wanneer iemand probeert om hem weg te halen, waardoor je altijd op de hoogte bent van mogelijke inbraakpogingen. Het is belangrijk op te merken dat deze sensor niet zelfstandig als alarm werkt, maar moet worden gekoppeld aan een Ezviz Gateway voor volledige functionaliteit. Met de Ezviz Deursensor T2C maak je je huis slimmer en veiliger. Mis geen enkel moment en bescherm jezelf en je eigendommen op een slimme manier.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem afgaat, ontvang je een bericht op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem gemakkelijk bedienen via de app op je smartphone.

Minpunten
  • De bewegingssensor functioneert niet zelfstandig en moet worden gekoppeld aan een Gateway.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Deursensor T2C

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Deursensor T2C tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Deursensor T2C. 

De review over Ezviz Deursensor T2C is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals