Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-C8W-A0-1H3WKFL. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera.

Specificaties Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C8W-A0-1H3WKFL

Omschrijving van de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

De Ezviz C8W Pro is de perfecte beveiligingscamera voor jouw tuin of oprit. Met zijn unieke bewegingsmogelijkheden kan deze ip-camera van boven naar beneden en van links naar rechts bewegen, waardoor je een volledig overzicht hebt van alles wat er rondom je huis gebeurt. Met deze camera hoef je nooit meer iets te missen. Deze camera is slim genoeg om onderscheid te maken tussen mensen, voertuigen en andere bewegende voorwerpen. Dit betekent dat je minder valse meldingen zult ontvangen. Mocht de camera toch iemand detecteren, dan gaat er direct een alarm af met een knipperend licht. Daarnaast volgt de camera automatisch personen, zodat je zelfs geen moment mist van een ongewenste gast die door je tuin wandelt. Wat deze camera nog indrukwekkender maakt, is dat het zelfs in het donker alles kan waarnemen. Dankzij de speciale lens kun je 's nachts alle beelden in kleur bekijken, zonder dat je iets mist. En het beste van alles is dat je alle beelden kunt opslaan met behulp van een sd-kaart. Zo heb je altijd een back-up van belangrijke momenten en kun je deze later gemakkelijk bekijken. Met de Ezviz C8W Pro ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare beveiligingsoplossing voor jouw huis en tuin.

Pluspunten
  • Deze camera geeft ook 's nachts kleurenbeeld, in tegenstelling tot zwart-wit. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de PT-lens volgt de camera automatisch elke beweging van een verdachte persoon.

Minpunten
  • Om de camera te installeren, heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera. 

De review over Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals