Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz C8C

Ezviz C8C Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 303101845. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C8C.

Specificaties Ezviz C8C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

303101845

Omschrijving van de Ezviz C8C

De Ezviz C8C is een innovatieve buitencamera die extra beveiliging biedt aan grote tuinen of buitenruimtes. Met zijn draai-, kantel- en zoomfuncties kan deze wifi ip-camera een groter gebied bewaken dan traditionele camera's. Daarnaast beschikt de C8C over slimme persoonsdetectie, waardoor je alleen meldingen ontvangt wanneer er mensen in beeld zijn. Wat deze camera echt uniek maakt, is de ingebouwde schijnwerper. Je hebt volledige controle over de nachtstand, waarbij je kunt kiezen om de schijnwerper uit te schakelen, permanent in te schakelen of te laten reageren op beweging van personen. Met behulp van de handige app kun je zelfs op afstand de schijnwerper laten flitsen, waardoor eventuele indringers direct worden afgeschrikt. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je opgenomen beelden, kun je ervoor kiezen om deze op te slaan in de cloud of op een sd-kaart. De C8C ondersteunt sd-kaarten met een geheugen tot 256 GB, wat meer dan voldoende ruimte biedt om al je belangrijke beeldmateriaal veilig op te slaan. Let op: een sd-kaart wordt niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je er een aanschaft om optimaal gebruik te maken van de opslagmogelijkheden van de C8C.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand worden gedraaid, gekanteld en gezoomd. Met de SD-kaartsleuf slaat u beelden direct op deze camera op. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • De micro sd-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C8C

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C8C tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C8C. 

De review over Ezviz C8C is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals