Search
Close this search box.
  1. Ezviz C6

Ezviz C6 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-C6-A0-8C4WF. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C6.

Specificaties Ezviz C6

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C6-A0-8C4WF

Omschrijving van de Ezviz C6

Met de Ezviz C6 IP-camera kun je dag en nacht je hele woonkamer, werkkamer of slaapkamer in de gaten houden. Deze camera biedt ondersteuning voor pan-tilt-zoom (PTZ). Met PTZ kun je de camera 360 graden draaien, omhoog en omlaag, en inzoomen. Hierdoor zal niemand onopgemerkt je huis kunnen betreden. Wanneer de camera een persoon detecteert, zal deze inzoomen en de persoon volgen terwijl hij zich door de kamer beweegt. Je hoeft je geen zorgen te maken over valse alarmen door huisdieren, aangezien de camera onderscheid maakt tussen mensen en dieren. Daarnaast is de camera in staat om geluiden te herkennen, zodat hij al ingeschakeld kan worden voordat er iemand in beeld verschijnt. Dankzij de speciale lens kun je 's nachts ook scherpe en kleurrijke beelden bekijken, zodat je niets hoeft te missen. Je kunt de beelden eenvoudig opslaan en later terugkijken met behulp van een microSD-kaartje. De Ezviz C6 IP-camera biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook uitgebreide functionaliteit. Met zijn veelzijdige bewegingsmogelijkheden kun je de camera precies richten waar je wilt, zodat je een volledig overzicht hebt van elke hoek van de kamer. Of je nu thuis bent of onderweg, dankzij de app kun je altijd en overal live videobeelden bekijken via je smartphone. Bovendien kun je met de app ook de camera bedienen en instelling.

Pluspunten
  • Als het donker is, krijg je helder beeld tot een afstand van 10 meter. De camera heeft de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen. Je kunt beelden direct opslaan op deze camera met behulp van het SD kaartslot.

Minpunten
  • Deze camera is enkel geschikt voor binnen gebruik. De microSD kaart om beelden op te slaan wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C6

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C6 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C6. 

De review over Ezviz C6 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals