Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz C3X Duo Pack

Ezviz C3X Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm). Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C3X Duo Pack.

Specificaties Ezviz C3X Duo Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)

Omschrijving van de Ezviz C3X Duo Pack

Dit Ezviz C3X Duo Pack is de perfecte oplossing voor het beveiligen van je buitenruimte. Met de dubbele lens technologie bieden de twee beveiligingscamera's een ongekende beeldkwaliteit, met realistische kleuren en extra heldere beelden. Zelfs in het donker blijven de camerabeelden van hoge kwaliteit, dankzij de nachtvisie in kleur. Naast de uitstekende beeldkwaliteit hebben de camera's nog meer functies om jouw huis of bedrijf te beschermen. De ingebouwde sirene en fel knipperende lamp schrikken ongewenste bezoekers af zodra ze in jouw vooraf ingestelde activiteitszones komen. Daarnaast kun je voice alerts instellen, waarbij de camera jouw ingesproken tekst afspeelt zodra er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt ervoor kiezen om de camerabeelden op te slaan in de cloud, waardoor je ze altijd en overal kunt bekijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een sd kaart met maximaal 256 GB geheugen (niet meegeleverd) in de C3X te plaatsen, zodat je de beelden lokaal kunt opslaan. Met het Ezviz C3X Duo Pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor jouw buitenruimte.

Pluspunten
  • Dankzij de dual-lens technologie zijn de beelden extra helder en heb je ook in het donker kleurenbeeld. Met de luidsprekers kan je op afstand met personen of dieren in je huis praten. Je kan 24 uur lang gratis beelden in de cloud bekijken.

Minpunten
  • De micro sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd. Je hebt een sterke wifi-verbinding nodig op de plaats waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Vanwege het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C3X Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C3X Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C3X Duo Pack. 

De review over Ezviz C3X Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals