Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ezviz C3X

Ezviz C3X Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm). Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C3X.

Specificaties Ezviz C3X

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)

Omschrijving van de Ezviz C3X

De Ezviz C3X is een geavanceerde beveiligingscamera die speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Met zijn unieke dubbele lens technologie levert deze camera heldere beelden met realistische kleuren, zelfs in het donker. Dankzij de nachtvisie in kleur worden alle details duidelijk vastgelegd, waardoor je altijd kunt vertrouwen op hoogwaardige camerabeelden, ongeacht het tijdstip van de dag. Naast zijn indrukwekkende beeldkwaliteit zorgt de Ezviz C3X ook voor een effectieve afschrikking van ongewenste bezoekers. De ingebouwde sirene en fel knipperende lamp worden geactiveerd zodra er beweging wordt gedetecteerd in jouw aangewezen activiteitszones. Hierdoor worden potentiële indringers direct afgeschrikt en blijft jouw huis en eigendommen veilig. Een andere handige functie van de Ezviz C3X is de mogelijkheid om voice alerts in te stellen. Hiermee kun je de camera jouw eigen ingesproken tekst laten afspelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt niet alleen voor een extra laagje beveiliging, maar ook voor een persoonlijk tintje aan jouw beveiligingssysteem. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je opgenomen beelden, biedt de Ezviz C3X verschillende opslagopties. Je kunt ervoor kiezen om je camerabeelden op te slaan in de cloud of om een SD-kaart met een maximale capaciteit van 256 GB (niet inbegre.

Pluspunten
  • Dankzij de technologie van twee lenzen zijn de beelden extra helder en heb je zelfs in het donker kleurenbeeld. Met behulp van de luidsprekers kun je op afstand communiceren met personen of dieren in je huis. Bekijk beelden gratis 24 uur terug in de cloud.

Minpunten
  • De micro sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd. Op de locatie waar je de camera's installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Vanwege het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C3X

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C3X tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C3X. 

De review over Ezviz C3X is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals