Search
Close this search box.
  1. Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz CS-C2C-A0-1E2WF. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack.

Specificaties Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C2C-A0-1E2WF

Omschrijving van de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Met het Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack heb je de perfecte oplossing om je huis scherp in de gaten te houden. De groothoeklens en full hd beeldkwaliteit zorgen ervoor dat je geen enkel detail mist. Zelfs 's nachts blijft dit duo-pack je betrouwbare metgezel, dankzij het automatische nachtzicht met een bereik van maar liefst 10 meter. Deze Smart Home Camera gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden. Dankzij de geavanceerde bewegingsdetectie ontvang je direct een melding via de app zodra er activiteit wordt gedetecteerd. En met de terugspreekfunctie kun je zelfs communiceren met bezoekers via je telefoon, waar je ook bent. Maak je geen zorgen over het opslaan van beelden, want je kunt ze gemakkelijk opslaan op een microSD-kaart. Wil je liever gebruik maken van cloudopslag? Dat is ook mogelijk, maar hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. En het beste van alles is dat deze Ezviz IP-camera werkt op netstroom, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Met het Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack ben je verzekerd van haarscherpe beelden, geavanceerde functies en gebruiksgemak. Bescherm je huis en houd altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 92 graden kun je een groter deel van de kamer in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten. Deze ip-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera's installeert, door gebruik te maken van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De sd-kaart wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack. 

De review over Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals