Search
Close this search box.
  1. Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ezviz 318500049. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2.

Specificaties Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

318500049

Omschrijving van de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

De Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 is een slimme deurbel die jouw huis nog veiliger maakt. Met de verbeterde beeldkwaliteit van de DB2 Pro kun je altijd duidelijk zien wie er voor de deur staat. De deurbel is volledig draadloos, waardoor je geen gedoe meer hebt met kabels. Met een kijkhoek van 176 graden heb je een breed zichtveld en mis je geen enkel detail. Via de handige app kun je live meekijken in 2K+ beeldkwaliteit en zelfs praten met de mensen die voor jouw deur staan. Zo kun je bijvoorbeeld instructies geven aan de bezorger of een vriendelijk woordje wisselen met je bezoek. Met de meegeleverde chime wordt er ook geluid gemaakt als er wordt aangebeld, zodat je altijd op de hoogte bent, zelfs als je je telefoon niet bij de hand hebt. Daarnaast fungeert de chime ook als wifi booster, zodat je altijd een goede verbinding hebt met de deurbel. De Ezviz slaat de beelden op een SD-kaart van maximaal 256 GB op, zodat je altijd kunt terugkijken wat er voor je deur gebeurt. Wil je ook de mogelijkheid hebben om beelden in de cloud op te slaan? Dan kun je ervoor kiezen om maandelijks 4 euro 99 te betalen. Zo heb je altijd een back-up van je beelden, mocht er iets gebeuren met de SD-kaart. Met de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 haal je een slimme en betrouwbare deurbel in.

Pluspunten
  • Dankzij de 2k+ beeldkwaliteit zie je meer details dan bij veel andere video deurbellen. De camera is uitgerust met infraroodverlichting waardoor je tot 5 meter in het donker kunt kijken. De deurbel heeft een brede kijkhoek, waardoor je een relatief groot deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Voor een optimale benutting van de deurbel heb je een smartphone nodig. Als je beelden wilt opslaan in de cloud, betaal je 4,99 euro per maand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2. 

De review over Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals