Search
Close this search box.
  1. Eve Outdoor Cam

Eve Outdoor Cam Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor EVE 10ECA8101. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eve Outdoor Cam.

Specificaties Eve Outdoor Cam

Merk

EVE

Fabrikantcode

10ECA8101

Omschrijving van de Eve Outdoor Cam

Met de Eve Outdoor Cam hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je oprit, zelfs niet 's nachts. Dankzij de krachtige schijnwerper houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Maar dat is niet alles - deze slimme buitencamera schrikt ook ongewenste bezoekers af met zijn geavanceerde bewegingsdetectie. Zodra er iets verdachts wordt gedetecteerd, gaat de schijnwerper aan en klinkt er een luide sirene. Wat deze camera extra bijzonder maakt, is de naadloze integratie met je Apple HomeKit smart home systeem. Dit betekent niet alleen dat je beelden altijd veilig blijven, omdat ze nooit de cloud bereiken, maar ook dat je geen persoonlijke gegevens hoeft in te vullen of een account hoeft aan te maken. Al je beelden worden opgeslagen op je HomePod of Apple TV. Met een kijkhoek van bijna 160 graden blijft er niets onopgemerkt en kun je altijd op de hoogte blijven van wat er gebeurt. Op je iPhone kun je eenvoudig de notificaties instellen die je wilt ontvangen, zodat je direct op de hoogte bent als er iets gebeurt. En dankzij de mogelijkheid om via je smartphone te communiceren, kun je zelfs direct met pakketbezorgers praten, waar je ook bent. De Eve Outdoor Cam wordt eenvoudig aangesloten op netstroom en is speciaal ontworpen voor gebruikers van Apple HomeKit Secure Video. Met deze camera breng je de veiligheid van je huis naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en objecten. Met de krachtige schijnwerper heb je ook 's nachts een goed beeld. Door je camera te verbinden met je Apple TV of HomePod blijven opgeslagen beelden en streams altijd binnen je eigen wifi-netwerk.

Minpunten
  • Deze camera presteert het beste als je een gebruiker van iPhone bent. Om beelden op te slaan in de cloud, heb je een iCloud+ abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eve Outdoor Cam

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eve Outdoor Cam tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eve Outdoor Cam. 

De review over Eve Outdoor Cam is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals