Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Wall Designheat 2000R

Eurom Wall Designheat 2000R Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 342192. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Wall Designheat 2000R.

Specificaties Eurom Wall Designheat 2000R

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342192

Omschrijving van de Eurom Wall Designheat 2000R

De Eurom Wall Designheat 2000R is een stijlvolle keramische kachel die perfect is voor montage aan de muur. Met zijn slimme design kan hij bijvoorbeeld boven de deur worden geplaatst en moeiteloos een oppervlakte van 20 vierkante meter verwarmen. De behuizing van deze kachel is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat niet alleen zorgt voor een mooie uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Aan de linkerzijde van de Eurom Wall Designheat 2000R bevindt zich een handig led-display. Op dit display kun je duidelijk zien wat de ingestelde temperatuur is, zodat je altijd de controle hebt over de warmte in de ruimte. Daarnaast zijn er twee handige bedieningsknoppen aanwezig: een timerknop en een mode-knop. Met deze knoppen kun je eenvoudig de gewenste instellingen aanpassen. Maar dat is nog niet alles! Deze kachel wordt geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je de verwarming zelfs op afstand kunt bedienen. Met een indrukwekkend vermogen van 0,1000 en 2000 watt is de Eurom Wall Designheat 2000R een uitstekende aanvulling als extra verwarmingselement in huis of op kantoor. Of je nu behoefte hebt aan wat extra warmte tijdens koude winterdagen of een comfortabele werkomgeving wilt creëren, deze kachel staat voor je klaar. Met zijn moderne design en gebruiksvriendelijke functies is de Eurom Wall Designheat 2000R de ideale keuze voor.

Pluspunten
  • Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel. De kamer kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Je kunt de elektrische kachel bedienen vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische verwarming maakt veel geluid tijdens het opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Wall Designheat 2000R

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Wall Designheat 2000R tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Wall Designheat 2000R. 

De review over Eurom Wall Designheat 2000R is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.