Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom THG14000 Zwart

Eurom THG14000 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 324020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom THG14000 Zwart.

Specificaties Eurom THG14000 Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324020

Omschrijving van de Eurom THG14000 Zwart

Op zoek naar een efficiënte manier om je open terras te verwarmen? De Eurom THG14000 Zwart is precies wat je nodig hebt. Deze gebruiksvriendelijke gasheater heeft een variabele gascontrole, waardoor hij een warmtebereik kan bereiken van maar liefst 100 vierkante meter. Het enige wat je hoeft te doen is een gasfles met propaan- of butaangas plaatsen en de terrasverwarmer inschakelen met behulp van de elektrische ontsteking. Zo kun je optimaal genieten van de warmte die deze terrasverwarmer afgeeft. De gasheater heeft een stevige polyester behuizing en is uitgerust met handige wieltjes, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast is hij voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor de terrasverwarmer automatisch uitschakelt als hij omvalt. Het is belangrijk om te onthouden dat je een gasterrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte moet gebruiken. Met één heater kun je zelfs winderige terrassen tot 100 vierkante meter verwarmen. Houd er wel rekening mee dat een gasfles niet is inbegrepen. Deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan- en butaangasflessen. Let op! Voor deze heater heb je een Belgische gasdrukregelaar van 30 mbar nodig. Met de Eurom THG14000 Zwart haal je een krachtige en betrouwbare terrasverwarmer in huis. Dankzij zijn variabele gas.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. De terrasverwarmer is uitgerust met wielen, waardoor je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelbaarheid, met een maximaal vermogen van 14.000 watt, kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer verbruikt meer gas dan vergelijkbare terrasverwarmers, namelijk 1,45 euro per uur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom THG14000 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom THG14000 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom THG14000 Zwart. 

De review over Eurom THG14000 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.