Eurom THG14000 RVS Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 324051. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom THG14000 RVS.

Specificaties Eurom THG14000 RVS

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324051

Omschrijving van de Eurom THG14000 RVS

De Eurom THG14000 RVS is dé gasheater die je open terras op een efficiënte manier verwarmt. Met zijn variabele gascontrole kan deze terrasverwarmer een oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter verwarmen. Het enige wat je hoeft te doen, is een gasfles met propaan- of butaangas plaatsen en de terrasverwarmer inschakelen met de elektrische ontsteking. Zo kan je direct genieten van de heerlijke warmte die deze terrasverwarmer afgeeft. De Eurom THG14000 RVS is niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk in gebruik. Dankzij de wieltjes kan je de terrasverwarmer eenvoudig verplaatsen naar de gewenste plek op je terras. Bovendien is deze gasheater voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf uitschakelt als hij per ongeluk omvalt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Het advies van de specialist is om deze gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Met één heater kan je zelfs winderige terrassen van 100 vierkante meter verwarmen. Houd er wel rekening mee dat een gasfles niet wordt meegeleverd. Deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan- en butaangasflessen. Met de Eurom THG14000 RVS geniet je dus het hele jaar door van een warm en gezellig terras!

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. De terrasverwarmer heeft wielen, waardoor je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelbaarheid, met een maximaal vermogen van 14.000 watt, kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • De terrasverwarmer verbruikt ongeveer 1,45 euro per uur op de maximale stand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom THG14000 RVS

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom THG14000 RVS tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom THG14000 RVS. 

De review over Eurom THG14000 RVS is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.