Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom The Box 1500

Eurom The Box 1500 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 342062. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom The Box 1500.

Specificaties Eurom The Box 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342062

Omschrijving van de Eurom The Box 1500

Als je tijdens het werken in je thuiskantoor last hebt van koude handen, dan is de Eurom The Box 1500 een uitstekende keuze. Deze compacte keramische kachel kan eenvoudig op je bureau worden geplaatst. Ondanks zijn kleine formaat kan deze kachel een ruimte tot 30 vierkante meter verwarmen. Met zijn 3 warmtestanden kun je de temperatuur gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Naast het bieden van warmte, staat veiligheid voorop bij de Eurom The Box 1500. Deze kachel is uitgerust met een omval- en oververhittingsbeveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het gebruik. Met zijn moderne en compacte design past de Eurom The Box 1500 perfect in elke kantooromgeving. Of je nu aan het werk bent, studeert of gewoon ontspant, deze kachel zorgt voor een aangename temperatuur en creëert een comfortabele werksfeer. Met de Eurom The Box 1500 hoef je nooit meer last te hebben van koude handen tijdens het thuiswerken. Optimaliseer je werkomgeving en geniet van de warmte en veiligheid die deze compacte keramische kachel biedt.

Pluspunten
  • De kachel heeft een redelijk groot verwarmingsbereik van 30 vierkante meter. Een keramische kachel verwarmt de kamer sneller dan een normale ventilatorkachel. De kachel schakelt automatisch uit als hij omvalt of oververhit raakt.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom The Box 1500

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom The Box 1500 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom The Box 1500. 

De review over Eurom The Box 1500 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.