Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Swift 1800RC

Eurom Swift 1800RC Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335385. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Swift 1800RC.

Specificaties Eurom Swift 1800RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335385

Omschrijving van de Eurom Swift 1800RC

Met de Eurom Swift 1800RC kun je je terras verwarmen tijdens de koele avonden, zodat je niet je heerlijke hapjes naar binnen hoeft te verplaatsen. Deze terrasverwarmer heeft een maximaal bereik van 18 vierkante meter en het verwarmingselement is bijna niet gevoelig voor wind. Bovendien straalt de terrasverwarmer minder fel licht uit dan andere modellen. Dit betekent dat je kunt genieten van een warm terras zonder dat het licht te fel is. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de heater aan- of uitzetten, maar voor het volledig uitschakelen moet je nog steeds de fysieke knop op het apparaat gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor de juiste installatieplaatsen voor de Swift 1800RC. Advies van de specialist: als je een beschut en winderig terras van minimaal 18 vierkante meter wilt verwarmen, heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Het gebruik van een losse softstarter heeft geen effect op deze terrasverwarmer, omdat deze al een vertraging heeft bij het opstarten, waardoor het piekvermogen wordt verminderd. Hierdoor is de kans op overbelasting van de stoppen minimaal. Met de Eurom Swift 1800RC kun je dus zorgeloos genieten van een warm en gezellig terras, zelfs op de meest winderige avonden.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer straalt weinig helder licht uit, maar behoudt een intense warmte. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind. Je kunt een elektrische terrasverwarmer snel en gemakkelijk aanzetten door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts 1 stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet kunt aanpassen naar je eigen wens.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Swift 1800RC

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Swift 1800RC tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Swift 1800RC. 

De review over Eurom Swift 1800RC is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.