Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Swift 1300

Eurom Swift 1300 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335378. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Swift 1300.

Specificaties Eurom Swift 1300

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335378

Omschrijving van de Eurom Swift 1300

Met de Eurom Swift 1300 kun je jouw terras verwarmen tijdens de koele avonduren, zodat je niet hoeft te stoppen met genieten van je heerlijke hapjes. Deze terrasverwarmer heeft een indrukwekkend bereik van maximaal 12 vierkante meter en het verwarmingselement is vrijwel ongevoelig voor wind. Bovendien straalt deze terrasverwarmer minder fel licht uit dan andere modellen. Hoewel bij andere heaters de warmte-intensiteit vaak afneemt bij minder fel licht, is dat bij de Swift 1300 niet het geval. Het verschil in warmte is nauwelijks merkbaar, waardoor je kunt genieten van een heerlijk warm terras zonder verblindend licht. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de Swift 1300 wel en niet kunt ophangen. Advies van de specialist: voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 12 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Het opstarten van een terrasverwarmer kost meer stroom vanwege het piekvermogen. Met een softstarter kun je dit vermogen echter afvlakken, zodat je stroomgroep niet overbelast raakt. Hierdoor voorkom je dat de stoppen doorslaan en kun je ongestoord genieten van je warme terras. Daarnaast is de Swift 1300 voorzien van een handige draaifunctie, waarmee je de warmte precies kunt richten waar je het nodig hebt. Of je nu een gezellige avond met vrienden doorbrengt of gew.

Pluspunten
  • De terrasheater geeft minder fel licht af dan andere heaters, maar behoudt een hoog niveau van warmte-intensiteit. De terrasverwarmer kan draaien, waardoor je zelf kunt kiezen in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door windinvloeden.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een maximaal vermogen dat lager is dan andere heaters uit deze serie, waardoor het een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Swift 1300

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Swift 1300 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Swift 1300. 

De review over Eurom Swift 1300 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.