Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Spirit 1500

Eurom Spirit 1500 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335408. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Spirit 1500.

Specificaties Eurom Spirit 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335408

Omschrijving van de Eurom Spirit 1500

De Eurom Spirit 1500 is een revolutionaire plafondheater die speciaal is ontworpen om je terras aangenaam warm te houden, zelfs wanneer de temperaturen beginnen te dalen. Dankzij het slimme ontwerp kan deze terrasverwarmer eenvoudig boven je terras worden opgehangen, waardoor je kunt genieten van de warmte terwijl je ontspannen onder de sterrenhemel zit. Of het nu herfst, winter of lente is, met de Eurom Spirit 1500 creëer je altijd een zomers warme sfeer op je terras. Wat deze plafondheater echt uniek maakt, is het feit dat het verwarmingselement vrijwel niet gevoelig is voor wind. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een hoge intensiteit van warmte, zelfs op winderige dagen. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de warmte, raden we aan om de handleiding te raadplegen om te weten waar je de terrasverwarmer wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om twee Spirit 1500 terrasverwarmers te gebruiken voor beschutte en winderige terrassen vanaf 14 vierkante meter. Maak je geen zorgen over het energieverbruik van deze terrasverwarmer. Hoewel het bij het opstarten meer stroom verbruikt, kun je met de bijgeleverde softstarter dit vermogen geleidelijk afvlakken, waardoor je geen overbelasting van je stroomgroep ervaart. Dit betekent dat je stoppen niet zullen doorslaan en je zonder zorgen kunt genieten van de warmte die.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer verliest bijna geen warmte door de invloed van wind.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand waarmee je de warmte-intensiteit niet naar eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Spirit 1500

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Spirit 1500 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Spirit 1500. 

De review over Eurom Spirit 1500 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.