Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Sani 800 Wifi Zwart

Eurom Sani 800 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 350395. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350395

Omschrijving van de Eurom Sani 800 Wifi Zwart

De Eurom Sani 800 Wifi Zwart is een innovatieve infrarood kachel die jouw ruime badkamer van maximaal 31 vierkante meter op een efficiënte manier verwarmt. Met deze kachel stap je 's ochtends vroeg nooit meer een koude badkamer binnen. Stel gewoon de timer in, nog voordat je wekker afgaat. Dankzij de geavanceerde thermostaatfunctie zorgt dit apparaat voor een constante temperatuur in je badkamer. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je de kachel per ongeluk aan laat staan, want met de timerfunctie vergeet je dit nooit meer. Zelfs als je al op je werk bent en realiseert dat de kachel nog aanstaat, kun je deze gemakkelijk op afstand uitschakelen via de handige app. Het is belangrijk om te vermelden dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk en gelijkmatig verwarmt tot een aangename temperatuur. Naast zijn geavanceerde functies heeft de Eurom Sani 800 Wifi Zwart ook een stijlvol design dat perfect past bij elke badkamerinrichting. De strakke zwarte afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur. Bovendien is deze kachel zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de kachel bedienen en de gewenste temperatuur instellen. Daarnaast is het apparaat ook energiezuinig, waardoor je niet alleen kunt genieten.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Een elektrische sfeerhaard produceert bijna geen geluid tijdens het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur worden gehouden.

Minpunten
  • De kachel is niet uitgerust met een omvalbeveiliging, dus zal hij niet automatisch uitschakelen als hij onverhoopt omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Sani 800 Wifi Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Sani 800 Wifi Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Sani 800 Wifi Zwart. 

De review over Eurom Sani 800 Wifi Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.