Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Sani 800 Wifi Wit

Eurom Sani 800 Wifi Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 350371. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Sani 800 Wifi Wit.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Wit

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350371

Omschrijving van de Eurom Sani 800 Wifi Wit

De Eurom Sani 800 Wifi Wit is een innovatieve infrarood kachel die speciaal is ontworpen om jouw ruime badkamer van maximaal 31 vierkante meter te verwarmen. Met deze kachel behoort een koude badkamer tot het verleden. Stel de timer in, zodat je 's ochtends vroeg al kunt genieten van een heerlijk warme badkamer. Je kunt de timer zelfs synchroniseren met je wekker, zodat je altijd op tijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Dankzij de geïntegreerde thermostaat blijft de temperatuur in je badkamer altijd constant, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele omgeving. Niet alleen is deze kachel voorzien van handige functies, zoals de timer en thermostaat, maar hij is ook nog eens uitgerust met Wifi-technologie. Dit betekent dat je de kachel op afstand kunt bedienen via een handige app op je smartphone. Ben je op je werk en realiseer je je dat je de kachel bent vergeten uit te zetten? Geen probleem! Met de app kun je de kachel gemakkelijk op afstand uitschakelen, zodat je energie kunt besparen en met een gerust hart kunt werken. Het is belangrijk op te merken dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk opwarmt tot een aangename temperatuur. Zo kun je altijd genieten van een behaaglijke omgeving in je badkamer.

Pluspunten
  • Je regelt de elektrische kachel via de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Een elektrische sfeerhaard produceert nauwelijks geluid tijdens het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het gemakkelijk om de ruimte op de juiste temperatuur te houden.

Minpunten
  • De kachel mist een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf niet uitschakelt als hij onverhoopt omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Sani 800 Wifi Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Sani 800 Wifi Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Sani 800 Wifi Wit. 

De review over Eurom Sani 800 Wifi Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.