Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Sani 600 Wifi Zwart

Eurom Sani 600 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 350357. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 600 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350357

Omschrijving van de Eurom Sani 600 Wifi Zwart

De Eurom Sani 600 Wifi Zwart is een innovatieve infrarood kachel die speciaal is ontworpen voor middelgrote badkamers met een maximale oppervlakte van 23 vierkante meter. Met deze kachel hoef je nooit meer een koude badkamer binnen te stappen. Dankzij de handige timerfunctie kun je zelfs 's ochtends vroeg al genieten van een heerlijk verwarmde badkamer. Stel de timer gewoon 15 minuten eerder in dan je wekker en je wordt wakker in een aangename omgeving. De Eurom Sani 600 Wifi Zwart is uitgerust met een thermostaat, waardoor de temperatuur in je badkamer altijd perfect op peil blijft. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het uitschakelen van de kachel, want de timer zorgt ervoor dat hij op het juiste moment automatisch wordt uitgeschakeld. En mocht je er op je werk achter komen dat je de kachel per ongeluk hebt laten branden, dan kun je hem eenvoudig op afstand uitzetten via de handige app. Het unieke aan de Eurom Sani 600 Wifi Zwart is dat hij gebruikmaakt van infrarood technologie, wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename verwarming van de ruimte. Let op: deze technologie geeft geen directe hitte af, maar zorgt ervoor dat de hele badkamer geleidelijk aan op een comfortabele temperatuur wordt gebracht. Met zijn stijlvolle design en handige wifi-functie is deze kachel niet alleen functioneel, maar ook nog eens een waardevolle toevoeging aan.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Tijdens het verwarmen maakt een elektrische sfeerhaard vrijwel geen geluid. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden.

Minpunten
  • De kachel ontbreekt aan een omvalbeveiliging, waardoor hij niet automatisch uitschakelt wanneer hij onverwachts omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Sani 600 Wifi Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Sani 600 Wifi Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Sani 600 Wifi Zwart. 

De review over Eurom Sani 600 Wifi Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.