Eurom Sani 400 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 350135. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 400 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350135

Omschrijving van de Eurom Sani 400 Wifi Zwart

Met de Eurom Sani 400 Wifi in het zwart geniet je van bijverwarming in ruimtes tot wel 10 vierkante meter. Geen koude badkamer meer na een warme douche, dat is wel zo comfortabel. Met behulp van de Eurom Smart App kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen. Zo kun je de warmte-intensiteit volledig naar eigen wens instellen. Deze infrarood kachel verwarmt niet de omgeving, maar juist personen en objecten. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en is de kachel energiezuiniger dan andere soorten kachels, zoals ventilator- of convectorkachels. Het is echter belangrijk om te weten dat deze kachel niet overal in de badkamer geplaatst mag worden. Raadpleeg altijd de handleiding om te zien waar je de kachel wel en niet mag plaatsen. Met de Eurom Sani 400 Wifi Zwart haal je een krachtige, moderne kachel in huis die zorgt voor een aangename verwarming in kleine ruimtes. Dankzij de wifi-functie kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur in jouw badkamer.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime aantal standen kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens instellen. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een infraroodkachel is ook geschikt voor het plaatselijk verwarmen of voor het verwarmen van minder goed geïsoleerde ruimtes.

Minpunten
  • De kachel heeft een warmtebereik van slechts 10 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Sani 400 Wifi Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Sani 400 Wifi Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Sani 400 Wifi Zwart. 

De review over Eurom Sani 400 Wifi Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.