Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Safe-t-Heater 2400

Eurom Safe-t-Heater 2400 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 342024. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Safe-t-Heater 2400.

Specificaties Eurom Safe-t-Heater 2400

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342024

Omschrijving van de Eurom Safe-t-Heater 2400

De Eurom Safe-t-Heater 2400 is de perfecte keramische kachel om je ruimte tot wel 38 vierkante meter heerlijk warm te maken. Met zijn 3 vermogensstanden van 800, 1600 en 2400 watt kun je altijd de ideale temperatuur instellen. Of je nu wilt genieten van een subtiele warmte tijdens een koude winteravond of snel een ruimte wilt verwarmen, deze kleine kachel van Eurom zorgt altijd voor een behaaglijke verwarming in huis. Veiligheid staat voorop bij de Eurom Safe-t-Heater 2400. Met zijn omval- en oververhittingsbeveiliging hoef jij je nooit zorgen te maken. Mocht de kachel per ongeluk omvallen of te warm worden, dan schakelt hij automatisch uit. Zo kun jij met een gerust hart genieten van de warmte zonder je druk te maken over mogelijke gevaren. Naast zijn uitstekende prestaties en veiligheidsfuncties valt de Eurom Safe-t-Heater 2400 ook op door zijn strakke kunststof en metalen design. Deze kachel is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij de regelbare thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en genieten van een aangename warmte, terwijl je ruimte er ook nog eens mooi uitziet.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een relatief groot warmtebereik van 38 vierkante meter. Een keramische verwarming verwarmt de ruimte sneller dan een normale ventilatorkachel. De verwarming schakelt automatisch uit bij omvallen en oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Safe-t-Heater 2400

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Safe-t-Heater 2400 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Safe-t-Heater 2400. 

De review over Eurom Safe-t-Heater 2400 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.