Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. blackfriday
 2. Eurom Safe-T-Convect 2400

Eurom Safe-T-Convect 2400 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360493. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Safe-T-Convect 2400.

Specificaties Eurom Safe-T-Convect 2400

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360493

Omschrijving van de Eurom Safe-T-Convect 2400

Met de Eurom Safe T-Convect 2400 haal je een krachtige convectorkachel in huis die perfect geschikt is voor het opwarmen van een ruimte van maar liefst 30 vierkante meter. Deze kachel biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende warmtestanden, zodat je altijd de gewenste temperatuur kunt instellen. Dankzij de ingebouwde thermostaat schakelt de kachel automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook zorgt voor extra gemak. De Eurom Safe T-Convect 2400 is eenvoudig in te stellen via het handige display op de kachel zelf, maar ook via de meegeleverde afstandsbediening. Zo kun je zelfs vanuit je luie stoel de temperatuur regelen en genieten van een aangename warmte in je huis. Daarnaast beschikt deze convectorkachel over een Turbo functie, waarmee je de ruimte nog sneller kunt verwarmen, ideaal voor wanneer je net thuis komt na een winterse bui. Veiligheid staat bij Eurom voorop, daarom kun je de Safe T-Convect 2400 met een gerust hart in iedere ruimte in huis plaatsen. Deze kachel is namelijk uitgerust met een beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakelt bij omvallen of oververhitting. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over mogelijke gevaren. Met de Eurom Safe T-Convect 2400 ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte verwarming voor.

Pluspunten
 • Je bedient de elektrische kachel vanuit je luie stoel met de bijgeleverde afstandsbediening. Dankzij de turbo-stand geeft de kachel meer warmte af. De kachel heeft een eco-stand waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
 • Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes. Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen

  .

  -> Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes

  .

  -> Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Safe-T-Convect 2400

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Safe-T-Convect 2400 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Safe-T-Convect 2400. 

De review over Eurom Safe-T-Convect 2400 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.