Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom RAD 2000 Olievrij

Eurom RAD 2000 Olievrij Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 363883. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom RAD 2000 Olievrij.

Specificaties Eurom RAD 2000 Olievrij

Merk

Eurom

Fabrikantcode

363883

Omschrijving van de Eurom RAD 2000 Olievrij

Met de Eurom RAD 2000 Olievrij haal je een milieuvriendelijke en veelzijdige kachel in huis. Dankzij de 4 zwenkwielen is deze kachel eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste ruimte in huis. Het olievrije ontwerp zorgt ervoor dat deze kachel niet alleen efficiënt verwarmt, maar ook beter is voor het milieu. De Eurom RAD 2000 Olievrij beschikt over twee standen, namelijk 750 en 1.250 watt, waardoor je zelf de gewenste warmte kunt instellen. Of je nu een subtiele warmte wilt creëren tijdens een gezellige avond op de bank of een snelle opwarming van de kamer nodig hebt, deze kachel kan het allemaal. Daarnaast is de kachel uitgerust met een oververhittings- en omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf direct uitschakelt in geval van een val of oververhitting. Met een bereik van maximaal 30 vierkante meter verwarmt de Eurom RAD 2000 Olievrij moeiteloos elke ruimte in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, deze kachel zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur. Dankzij zijn stijlvolle ontwerp past hij bovendien perfect in elk interieur. Kies voor de Eurom RAD 2000 Olievrij en geniet van efficiënte en milieuvriendelijke warmte in jouw huis.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. De kamer kan goed op temperatuur gehouden worden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt automatisch uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom RAD 2000 Olievrij

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom RAD 2000 Olievrij tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom RAD 2000 Olievrij. 

De review over Eurom RAD 2000 Olievrij is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.