Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Q-time 2000

Eurom Q-time 2000 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 334227. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Q-time 2000.

Specificaties Eurom Q-time 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

334227

Omschrijving van de Eurom Q-time 2000

Verwarm je kleine, beschutte terras of serre met de Eurom Q-time 2000. Deze terrasverwarmer biedt jou de mogelijkheid om de warmte-intensiteit naar jouw eigen voorkeur in te stellen, met twee standen van 1.000 en 2.000 watt. Op de hoogste stand kan deze terrasverwarmer een oppervlakte tot wel 14 vierkante meter verwarmen. Het is belangrijk om te weten dat bij veel wind wat warmte verloren kan gaan en de ruimte minder warm wordt. Om optimaal van de warmteafgifte te genieten, wordt aanbevolen om de terrasverwarmer op een beschutte plek te hangen. Gelukkig is het monteren van de Eurom Q-time 2000 aan de muur een eenvoudig klusje dankzij de meegeleverde muurbeugel. Let op de instructies in de handleiding waar je het product wel en niet mag ophangen. Goed om te weten: deze terrasverwarmer is niet geschikt voor winderige ruimtes. Als je een besloten terras hebt vanaf 14 vierkante meter, heb je twee van deze terrasverwarmers nodig voor optimale verwarming. Het opstarten van een terrasverwarmer vergt meer stroom, vanwege het piekvermogen. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Hiermee wordt het vermogen afgevlakt, zodat er geen piekbelasting op je stroomgroep komt. Bij een terrasverwarmer met meerdere standen is het slim om de heater eerst op de la.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer kan gedraaid worden, zodat je zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Een elektrische terrasverwarmer kan snel en gemakkelijk worden ingeschakeld door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving beïnvloedt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Q-time 2000

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Q-time 2000 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Q-time 2000. 

De review over Eurom Q-time 2000 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.