Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom PSOK 2000

Eurom PSOK 2000 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 363692. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom PSOK 2000.

Specificaties Eurom PSOK 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

363692

Omschrijving van de Eurom PSOK 2000

De Eurom PSOK 2000 is een innovatieve radiator die zorgt voor efficiënte verwarming van ruimtes tot 25 vierkante meter. Met zijn strakke en moderne ontwerp past deze radiator perfect in elk interieur. Met een vermogen van 800, 1200 en 2000 watt kun je zelf kiezen hoeveel warmte je nodig hebt, afhankelijk van de grootte van de ruimte en je persoonlijke voorkeur. Veiligheid staat voorop bij de Eurom PSOK 2000. De radiator is uitgerust met een geavanceerd beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat hij automatisch uitschakelt in geval van oververhitting of als hij per ongeluk omvalt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken of brandgevaar. Daarnaast is de radiator voorzien van een ingebouwde thermostaat, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen en behouden. De Eurom PSOK 2000 is niet alleen functioneel, maar ook zeer praktisch in gebruik. Dankzij de 4 wieltjes kun je deze radiator moeiteloos verplaatsen naar elke gewenste ruimte in huis. Of je nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer wilt verwarmen, met de Eurom PSOK 2000 geniet je altijd van een aangename en comfortabele temperatuur. Kortom, deze radiator is de perfecte aanvulling voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en energiezuinige manier om hun huis warm te houden.

Pluspunten
  • Als een oliekachel eenmaal opgewarmd is, blijft deze gedurende lange tijd op temperatuur. De oliekachel schakelt automatisch uit bij omvallen en bij een te hoge temperatuur. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en kan daarom niet in de badkamer geplaatst worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom PSOK 2000

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom PSOK 2000 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom PSOK 2000. 

De review over Eurom PSOK 2000 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.