Eurom Polar 16CH Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 382426. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Polar 16CH.

Specificaties Eurom Polar 16CH

Merk

Eurom

Fabrikantcode

382426

Omschrijving van de Eurom Polar 16CH

De Eurom Polar 16CH is een veelzijdige airconditioner die niet alleen de kamer kan koelen, maar ook kan verwarmen en ontvochtigen. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een optimaal klimaat in huis. Met een indrukwekkend koelvermogen van 16.000 BTU kan deze mobiele airco een kamer met hoge warmtebelastingen tot wel 29 vierkante meter koelen. Zelfs een goed geïsoleerde kamer met lage warmtebelastingen tot 46 vierkante meter kan moeiteloos worden gekoeld. De Polar 16CH is voorzien van een handige slaapmodus waarmee de temperatuur elk uur met één graad Celsius wordt verhoogd. Dit zorgt ervoor dat je 's nachts niet te koud wordt en comfortabel kunt slapen. Daarnaast beschikt deze airco over een handige 24-uurs timerfunctie, waarmee je kunt instellen wanneer de airco automatisch aan en uit moet gaan. Met een geluidsniveau van 65 decibel is de Polar 16CH duidelijk hoorbaar wanneer hij aan staat, maar dit geluidsniveau is nog steeds acceptabel en niet storend. Let op: de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter, dus controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je van plan bent om de airco te plaatsen. Kortom, de Eurom Polar 16CH is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige airconditioner die het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat zorgt.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airco kun je een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter koelen of verwarmen. De airco is uitgerust met een 24-uurs timer, waardoor deze automatisch aan gaat. Je kunt de airco op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 26 kilogram, waardoor het minder gemakkelijk is om hem naar een andere verdieping te tillen. Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Polar 16CH

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Polar 16CH tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Polar 16CH. 

De review over Eurom Polar 16CH is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.