Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom PD2101 XXL

Eurom PD2101 XXL Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335545. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom PD2101 XXL.

Specificaties Eurom PD2101 XXL

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335545

Omschrijving van de Eurom PD2101 XXL

De Eurom PD2101 XXL is een krachtige terrasverwarmer die grote oppervlakten tot wel 17 vierkante meter kan verwarmen. Dankzij de geavanceerde halogeenlamp blijft de warmte-intensiteit constant, zelfs bij winderige omstandigheden. Bovendien is de terrasverwarmer in hoogte verstelbaar, waardoor je hem perfect kunt aanpassen aan je specifieke situatie. Of je nu buiten dineert of feest viert aan een statafel, met de Eurom PD2101 XXL geniet je altijd van een aangename warmte. Met de handige 3 standen (900, 1200 en 2100 watt) kun je de warmte-intensiteit eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Zo kun je het vermogen en het bereik van de warmte precies afstemmen op je behoeften. Het is belangrijk om te benadrukken dat voor beschutte en winderige terrassen vanaf 17 vierkante meter, het gebruik van 2 terrasverwarmers wordt aanbevolen voor een optimale verwarming. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, is het raadzaam om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het piekvermogen wordt afgevlakt, waardoor er geen sprake is van een plotselinge stroomstoot. Hiermee voorkom je dat de stoppen doorslaan en kun je ongestoord genieten van de warmte van de terrasverwarmer. Vergeet niet om de heater eerst op de laagste stand te zetten om het piekvermogen te verminderen, vo.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door windinvloeden. Het statief kan versteld worden van 160 tot 225 centimeter, zodat je zowel zittend als staand warmte hebt. De terrasverwarmer heeft 3 standen, waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te kunnen gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom PD2101 XXL

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom PD2101 XXL tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom PD2101 XXL. 

De review over Eurom PD2101 XXL is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.