Eurom Partytent Heater 2100 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 336108. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Partytent Heater 2100.

Specificaties Eurom Partytent Heater 2100

Merk

Eurom

Fabrikantcode

336108

Omschrijving van de Eurom Partytent Heater 2100

Met de Eurom Partytentheater 2100 geniet je nog langer van heerlijke zomeravonden. Deze heater is perfect voor gebruik in je partytent of serre. Je kunt de warmte eenvoudig regelen door aan het koord te trekken. Met zijn 3 standen (van 900 tot 2.100 watt) zorgt hij altijd voor de juiste warmte. De ronde carbonlamp verwarmt direct de persoon, waardoor er nauwelijks warmteverlies is door wind. Bovendien is deze terrasverwarmer spatwaterdicht en kun je hem dus gewoon buiten gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor de juiste ophangplekken. Advies van onze specialist: voor winderige terrassen en beschutte terrassen vanaf 19 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Hiermee wordt het piekvermogen afgevlakt, waardoor je stroomgroep niet overbelast raakt. Vergeet niet om de heater bij een terrasverwarmer met meerdere standen eerst op de laagste stand aan te zetten, om het piekvermogen te verminderen. Met de Eurom Partytentheater 2100 ben je verzekerd van comfortabele avonden, zelfs als de temperatuur begint te dalen.

Pluspunten
  • Deze patioverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. De patioverwarmer heeft 3 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • De intensiteit van de warmte van de terrasverwarmer kan niet op afstand worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Partytent Heater 2100

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Partytent Heater 2100 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Partytent Heater 2100. 

De review over Eurom Partytent Heater 2100 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.