Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 334289. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC.

Specificaties Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

334289

Omschrijving van de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Met de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC kun je zelfs na zonsondergang genieten van gezelligheid buiten. Met een vermogen van 3200 watt kan dit warmtepaneel een oppervlakte tot 25 vierkante meter verwarmen. Het is belangrijk om te onthouden dat de intensiteit van de warmte beïnvloed kan worden door wind. Je kunt deze elektrische terrasverwarmer aan de muur, het plafond of onder je overkapping hangen. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en zet hem aan met de handige afstandsbediening. Het zwarte design van het heatpanel blijft behouden tijdens het verwarmen. Het IPX4-gecertificeerde ontwerp zorgt ervoor dat deze terrasverwarmer geschikt is voor vochtige ruimtes. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product veilig kunt ophangen. Het opstarten van een terrasverwarmer kost meer energie: het zogenaamde piekvermogen. Met een softstarter wordt dit vermogen afgevlakt, zodat je stroomgroep niet overbelast raakt. Hierdoor voorkom je dat de stoppen doorslaan. Met de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC ben je dus verzekerd van een comfortabele en veilige buitenervaring, zelfs als de zon ondergaat.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer straalt geen rode gloed uit tijdens het verwarmen. Je kan de heater zowel aan de muur als aan het plafond bevestigen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel.

Minpunten
  • Een warmtepaneel wordt beïnvloed door de wind, waardoor je de warmte minder goed ervaart dan bij andere verwarmingselementen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC. 

De review over Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.