Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Oasis 303 wifi

Eurom Oasis 303 wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 374995. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Oasis 303 wifi.

Specificaties Eurom Oasis 303 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374995

Omschrijving van de Eurom Oasis 303 wifi

Met de Eurom Oasis 303 wifi heb je volledige controle over de luchtvochtigheid in je huis, zonder zelfs maar op te hoeven staan. Met behulp van de Eurom Smart app kun je deze luchtbevochtiger eenvoudig op afstand bedienen. Of je nu de ventilatiesnelheid wilt aanpassen of de gewenste luchtvochtigheid wilt instellen, alles is mogelijk met slechts een paar tikken op je smartphone. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 44 vierkante meter. Het beschikt over een geïntegreerde hygrometer die de luchtvochtigheid in de ruimte meet en een hygrostaat die ervoor zorgt dat het op het gewenste niveau blijft. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 40 en 70 procent. Zodra de kamer de gewenste vochtigheid bereikt, schakelt de bevochtiger automatisch uit om energie te besparen. De Eurom Oasis 303 wifi is ook ideaal voor gebruik 's nachts. Met de nachtmodus schakelt de bevochtiger over naar de laagste ventilatorstand en dimt het displaylicht, zodat je ongestoord kunt slapen. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze luchtbevochtiger heb je altijd de controle over de luchtvochtigheid in je huis. Geniet van een gezonde en comfortabele leefomgeving met de Eurom Oasis 303 wifi.

Pluspunten
  • Je kunt de bevochtiger eenvoudig bedienen met de app, zelfs op afstand. Als de luchtvochtigheid daalt, zal de bevochtiger automatisch inschakelen dankzij de ingebouwde hygrostaat. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Oasis 303 wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Oasis 303 wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Oasis 303 wifi. 

De review over Eurom Oasis 303 wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.