Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Oasis 303

Eurom Oasis 303 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 374964. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Oasis 303.

Specificaties Eurom Oasis 303

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374964

Omschrijving van de Eurom Oasis 303

De Eurom Oasis 303 is de perfecte keuze om ruimtes tot 44 vierkante meter te bevochtigen. Met de geïntegreerde hygrometer meet deze bevochtiger de luchtvochtigheid in de kamer en de hygrostaat zorgt ervoor dat het op het ideale niveau blijft. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen de 40 en 70 procent. Zodra de kamer de gewenste vochtigheid bereikt, schakelt de bevochtiger automatisch uit. Wil je hem 's nachts ook gebruiken? Geen probleem! De bevochtiger heeft een nachtmodus, waarin hij overschakelt naar de laagste ventilatorstand en het display licht dimt. Let op: het kan een paar dagen duren voordat de luchtbevochtiger de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, deze bevochtiger is geschikt voor langdurig gebruik en zal zorgen voor een comfortabele luchtvochtigheid in jouw ruimte. Daarnaast heeft de Eurom Oasis 303 een modern en stijlvol ontwerp dat naadloos past in elk interieur. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij gemakkelijk te verplaatsen. Creëer een gezonde en aangename omgeving in jouw huis of kantoor met de Eurom Oasis 303!

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat wordt de luchtbevochtiger automatisch ingeschakeld wanneer de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, aangezien hij een stille nachtmodus heeft. De luchtbevochtiger schakelt automatisch uit wanneer hij te warm wordt.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden. Om de luchtbevochtiger optimaal te benutten, moet je het bevochtigingsfilter minstens één keer per jaar vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Oasis 303

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Oasis 303 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Oasis 303. 

De review over Eurom Oasis 303 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.