Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361933. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361933

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Met de Eurom Mon Soleil DSP 770 Wifi zorg je ervoor dat elke kamer tot 20 vierkante meter altijd de perfecte temperatuur heeft. Deze infrarood kachel is voorzien van een handige weektimer, waardoor je precies kunt instellen wanneer de kachel de ruimte moet verwarmen. Daarnaast beschikt de kachel over een slimme open raam detectie functie, waardoor hij automatisch uitschakelt als de temperatuur in de kamer snel daalt. Hierdoor bespaar je energie en hoef je je geen zorgen te maken over onnodig warmteverlies. De Mon Soleil DSP 770 Wifi heeft ook een eco stand, waarmee hij de ruimte op een aangename temperatuur van 16 graden Celsius houdt. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op de kachel zelf, de meegeleverde afstandsbediening of de handige Eurom Smart app. Hiermee heb je volledige controle over de verwarming, waar je ook bent. Of je nu de voorkeur geeft aan het ophangen van de kachel aan de wand of het plaatsen op de grond, de Mon Soleil DSP 770 Wifi past perfect in elke ruimte. Let op: deze kachel maakt gebruik van infrarood technologie, wat betekent dat hij geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk en gelijkmatig verwarmt tot een aangename temperatuur. Geniet dus van de comfortabele warmte die deze kachel biedt, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je stelt een weekplanning in zodat de kamertemperatuur altijd optimaal is. De kachel heeft een raamdetectiefunctie en een energiebesparende modus, waardoor je minder energie verbruikt. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart-app en de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en is daarom niet geschikt om in de badkamer te installeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi. 

De review over Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.