Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361919. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361919

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Met de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi zorg je altijd voor de perfecte temperatuur in een kamer tot 18 vierkante meter. Deze innovatieve infrarood kachel biedt verschillende handige functies, waardoor je de verwarming precies kunt afstemmen op jouw wensen. Met de weektimer kun je bijvoorbeeld eenvoudig instellen wanneer de kachel de kamer moet verwarmen. Hierdoor kom je altijd thuis in een aangenaam warme ruimte. Daarnaast beschikt de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi over een open raam detectie. Dit betekent dat de kachel automatisch uitschakelt als de temperatuur in de kamer snel daalt, bijvoorbeeld wanneer er een raam openstaat. Dit voorkomt onnodig energieverbruik en helpt je om kosten te besparen. Bovendien heeft deze kachel een eco stand, waarmee hij de ruimte op een energiezuinige manier op 16 graden Celsius houdt. Om de instellingen aan te passen, kun je gebruik maken van de knoppen op de kachel zelf, de handige afstandsbediening die wordt meegeleverd of de Eurom Smart app. Hiermee kun je de kachel zelfs bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi kan aan de wand worden opgehangen of op de grond worden geplaatst, waardoor je de ideale plek kunt kiezen die past bij jouw interieur. Let op: de infrarood technologie van deze kachel zorgt niet voor directe hitte, maar verwarmt de ruimte gelijkmatig tot een aangename temperatuur.

Pluspunten
  • Je stelt een weekschema in zodat de kamer altijd op de juiste temperatuur is. De kachel heeft een functie voor het detecteren van open ramen en een eco-modus waarmee je minder energie verbruikt. Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en is daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi. 

De review over Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.