Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361896. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361896

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Met de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi zorg je ervoor dat elke kamer tot 12 vierkante meter altijd de perfecte temperatuur heeft. Deze infrarood kachel is voorzien van een handige weektimer, waarmee je precies kunt instellen wanneer de kachel de ruimte moet verwarmen. Daarnaast beschikt deze kachel over een slimme open raam detectie functie, die ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakelt wanneer de temperatuur in de kamer snel daalt. Op deze manier voorkom je onnodig energieverbruik. Wat deze kachel ook uniek maakt, is de eco stand. In deze stand houdt de kachel de ruimte op een aangename temperatuur van 16 graden Celsius. Zo kun je energie besparen zonder dat je inlevert op comfort. Je kunt de instellingen van de kachel eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op de verwarming zelf, de meegeleverde afstandsbediening of de handige Eurom Smart app. Of je nu de kachel aan de wand wilt hangen of op de grond wilt plaatsen, de keuze is aan jou. Het is belangrijk om te vermelden dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk verwarmt tot een aangename temperatuur. Op deze manier geniet je van een comfortabele en gezellige sfeer in elke kamer.

Pluspunten
  • Je stelt een weekplanning in om ervoor te zorgen dat de kamer altijd op de juiste temperatuur is. De kachel is uitgerust met een open raam detectie en een eco stand, waardoor je minder energie verbruikt. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te installeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi. 

De review over Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.