Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361872. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi.

Specificaties Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361872

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

De Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi is een innovatieve infrarood plafondkachel met een vermogen van wel 800 watt. Hiermee kun je moeiteloos ruimtes verwarmen tot wel 10 vierkante meter. Wat deze kachel echt uniek maakt, is het moderne design dat ervoor zorgt dat hij volledig opgaat in elke ruimte. Daarnaast biedt deze kachel nog een groot voordeel: je kunt hem eenvoudig bedienen via de speciale app op je smart device, of je nu een iOS- of Android-apparaat gebruikt. Maar dat is nog niet alles! Als je meerdere Mon Soleil plafondkachels in huis of op kantoor hebt, kun je ze allemaal tegelijkertijd bedienen via slechts één app. Dit is mogelijk dankzij de handige Smart Plug thermostaat die bij de kachel wordt geleverd. Je steekt deze thermostaat eenvoudigweg in het stopcontact en hij meet de kamertemperatuur als referentiepunt, in plaats van de temperatuur aan het plafond. Dit betekent dat je de plafondkachels gemakkelijk kunt aansluiten op dezelfde Smart Plug, zelfs als je er meerdere hebt. Het is belangrijk om te benadrukken dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk verwarmt tot een aangename temperatuur. Dit zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer in elke kamer. De Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficië.

Pluspunten
  • Dankzij de bevestiging aan het plafond neemt de kachel geen extra ruimte in beslag. Een infraroodkachel is geschikt voor het verwarmen van specifieke gebieden of voor gebruik in ruimtes met minder goede isolatie. De elektrische kachel kan bediend worden via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Het is niet waterdicht en dus niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi. 

De review over Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.