Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361636. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Specificaties Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361636

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Verwarm elke ruimte tot 8 vierkante meter met de Eurom Mon Soleil 601 Wifi. Deze infraroodkachel is niet alleen een functioneel verwarmingselement, maar ook een ware blikvanger. Met een diepte van slechts 4 cm neemt hij nauwelijks extra ruimte in beslag. Je steekt de stekker in het stopcontact en bedient de kachel eenvoudig via de app op je slimme apparaat. Heb je meerdere Mon Soleil kachels in huis of op kantoor? Dan kun je ze allemaal moeiteloos bedienen via één app. Stel een weektimer in en je hoeft er niet meer naar om te kijken. Met de meegeleverde temperatuursensor heb je altijd een nauwkeurige temperatuurweergave. Let op: de infraroodtechnologie van deze kachel geeft geen directe warmte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. De Eurom Mon Soleil 601 Wifi is niet zomaar een infraroodkachel. Met zijn slanke ontwerp en moderne uitstraling voegt hij stijl toe aan elke ruimte. Daarnaast is hij ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk. Je kunt de kachel op afstand bedienen via de handige app op je smartphone of tablet. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je hebt altijd controle over de temperatuur. En met de mogelijkheid om meerdere Mon Soleil kachels te bedienen via één app, is het nog gemakkelijker om de warmte in elke kamer te regelen. Dankzij de weektimer functie hoef je nooit meer te denken aan het aan.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een infraroodkachel is ideaal voor het verwarmen van specifieke gebieden of voor gebruik in minder goed geïsoleerde ruimtes. Dankzij het ruime scala aan instellingen kun je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur aanpassen.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi. 

De review over Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.