Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361711. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361711

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Ben je op zoek naar een extra verwarmingselement in huis of op kantoor dat ook nog eens een prachtig uiterlijk heeft? Dan is de Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi iets voor jou. Met zijn slanke ontwerp van slechts 4 cm dik en een behuizing van glas, valt deze kachel nauwelijks op. Bevestig de kachel eenvoudig aan de muur en bedien hem via de handige app op je smartphone of tablet (beschikbaar voor zowel iOS als Android). Met een vermogen van 450 watt kan deze infraroodkachel een ruimte van maximaal 18 vierkante meter verwarmen. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de ideale plaatsing. Dankzij de meegeleverde temperatuursensor heb je altijd een nauwkeurige weergave van de temperatuur. En als extra gemak kun je een weektimer instellen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het is belangrijk om op te merken dat de infraroodtechnologie van deze kachel geen directe warmte afgeeft, maar de ruimte verwarmt tot een aangename temperatuur. Dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding zonder de lucht uit te drogen. De Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn strakke glazen behuizing past hij perfect bij een moderne inrichting. Dus waarom zou je genoegen nemen met een saaie radiator, wanneer je kunt genieten van de efficiënte en elegante warmte van de Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime aantal instellingen kun je de intensiteit van de warmte naar eigen voorkeur aanpassen. Een infraroodkachel is geschikt voor gerichte verwarming of voor gebruik in ruimtes die minder goed geïsoleerd zijn. Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi. 

De review over Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.