Eurom Hi-Tower 2200 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 342765. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

Specificaties Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342765

Omschrijving van de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Met de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi keramische kachel kun je het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in huis of in de garage. Deze kachel verwarmt de kamer snel wanneer het verwarmingselement is ingeschakeld. Maar ook wanneer je alleen behoefte hebt aan een frisse bries, kun je de ventilator inschakelen terwijl het verwarmingselement is uitgeschakeld. En het beste van alles is dat je niet eens bij de kachel vandaan hoeft te komen om de temperatuur aan te passen! Dankzij de Eurom Smart app, die zowel beschikbaar is voor iOS als Android, kun je de kachel eenvoudig bedienen met je smartphone of tablet. Zo kun je de gewenste temperatuur instellen zonder je werkplek te verlaten. Maar als je liever een fysieke afstandsbediening gebruikt, wordt deze ook meegeleverd. Met de 2 vermogensstanden kun je de kachel zo instellen dat deze de gewenste temperatuur iets langzamer of juist sneller bereikt, afhankelijk van je behoeften. De Eurom Hi-Tower 2200 Wifi keramische kachel biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar heeft ook een modern en stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Met zijn strakke lijnen en compacte formaat neemt hij minimale ruimte in beslag, terwijl hij toch krachtig genoeg is om elke ruimte comfortabel te verwarmen. Dus of je nu op zoek bent naar een efficiënte kachel voor de koude wintermaanden of een verfrissende ventilator voor de warme.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app op je smartphone of tablet, zowel op Android als iOS. Het verwarmingselement staat uit in de zomerventilatiestand, wat betekent dat je de kachel ook als normale ventilator kunt gebruiken. Dankzij de draaifunctie verspreidt de kachel de warmte gelijkmatig door de kamer.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel veroorzaakt veel geluid tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi. 

De review over Eurom Hi-Tower 2200 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.