Eurom Flameheater Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 324228. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Flameheater.

Specificaties Eurom Flameheater

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324228

Omschrijving van de Eurom Flameheater

Met de Eurom Flameheater kan je de gezellige zomeravonden op je terras verlengen. Deze gas terrasverwarmer is voorzien van een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. Je kan de warmte naar wens regelen, want de terrasverwarmer werkt op butaan- of propaangas en de gascontrole is volledig variabel tussen 5.000 en 9.000 watt. Zo kan je zelf bepalen hoe warm je het wilt hebben. De Eurom Flameheater is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, waaronder een oververhittings- en omvalbeveiliging. Daarnaast heeft deze terrasverwarmer een handige elektronische ontsteking en wieltjes, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Mocht je de heater een tijdje niet hebben gebruikt, houd er dan rekening mee dat je de knop wat langer ingedrukt moet houden om hem te ontsteken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze gas terrasverwarmer, raden wij aan om hem altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Houd er rekening mee dat een gasfles niet wordt meegeleverd. De Eurom Flameheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen. Geniet van warme avonden op je terras met deze gebruiksvriendelijke en veilige gas terrasverwarmer.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft wielen waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Als de heater omvalt, schakelt de terrasverwarmer automatisch uit dankzij de omvalbeveiliging. Met de traploos instelbare warmte-intensiteit tot 9000 watt, kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • De hoeveelheid wind in de omgeving heeft invloed op de intensiteit van de warmte van de terrasverwarmer. Om te voorkomen dat het buisje waar het gas doorheen gaat verstopt raakt, moet je de heater opbergen in een beschermhoes (niet inbegrepen) of op een droge en stofvrije plek.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Flameheater

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Flameheater tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Flameheater. 

De review over Eurom Flameheater is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.