Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Entourage 2000

Eurom Entourage 2000 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335309. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Entourage 2000.

Specificaties Eurom Entourage 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335309

Omschrijving van de Eurom Entourage 2000

Met de Eurom Entourage 2000 geniet je van een aangename warmte op je terras zonder dat het felle licht je verblindt. In tegenstelling tot gewone halogeen heaters, behoudt deze terrasverwarmer een hoge warmte-afgifte, zelfs met een lagere intensiteit. Bovendien heeft wind nauwelijks invloed op de warmte die de heater produceert. Hierdoor kun je 's avonds gezellig met je gezin buiten blijven zitten en genieten van een kaartspel, zelfs wanneer het wat kouder wordt. De Eurom Entourage 2000 heeft een maximaal verwarmingsbereik van 20 vierkante meter. Met 6 verschillende standen kun je de warmte-intensiteit naar jouw wensen aanpassen. Het wisselen tussen de standen is eenvoudig dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de Entourage 2000 wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter, 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Een losse softstarter heeft geen effect op deze terrasverwarmer, omdat deze al een vertraging heeft bij het opstarten, waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt. Dit vermindert de kans op doorslaande stoppen aanzienlijk.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft het hoogste vermogen van alle terrasverwarmers in deze serie, met maximaal 2000 watt, waardoor het een grotere warmte-intensiteit en -bereik heeft. De terrasheater geeft weinig fel licht af, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit. Deze terrasverwarmer heeft bijna geen last van warmteverlies door windinvloed.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Entourage 2000

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Entourage 2000 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Entourage 2000. 

De review over Eurom Entourage 2000 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.