Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Entourage 1500

Eurom Entourage 1500 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335293. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Entourage 1500.

Specificaties Eurom Entourage 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335293

Omschrijving van de Eurom Entourage 1500

De Eurom Entourage 1500 is een geweldige toevoeging aan jouw terras. Met zijn maximale bereik van 15 vierkante meter zorgt deze terrasverwarmer ervoor dat je ook op koelere avonden kunt genieten van buiten zijn. Of je nu gezellig een bordspel wilt spelen met je gezin of een intiem diner wilt organiseren met vrienden, de Entourage 1500 zorgt voor een aangename warmte zonder dat de wind invloed heeft. Wat deze terrasverwarmer uniek maakt, is het feit dat het verwarmingselement minder fel licht uitstraalt dan andere modellen, zoals de Golden Tube heater. Dit zorgt voor een sfeervolle ambiance terwijl je geniet van de warmte. Met 6 verschillende standen kun je de warmte-intensiteit eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur. En met de handige afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de stand te veranderen. De Eurom Entourage 1500 is ontworpen voor beschutte terrassen, maar ook voor winderige omgevingen. Als je een groter terras hebt vanaf 15 vierkante meter, raden we aan om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Hierdoor wordt het hele terras gelijkmatig verwarmd en voorkom je koude plekken. En maak je geen zorgen over overbelasting, want de terrasverwarmer heeft al een ingebouwde vertraging bij het opstarten, waardoor de kans op het doorslaan van de stoppen minimaal is. Met de Eurom Entourage 1500 kun je dus het hele jaar door genieten.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer geeft weinig fel licht af, maar behoudt een intense warmte. Vanwege de invloed van wind heeft deze terrasverwarmer vrijwel geen warmteverlies. Met 6 verschillende standen kun je de intensiteit van de warmte aanpassen naar eigen wens.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een vermogen dat lager is dan de andere heaters in deze serie, waardoor het een kleiner bereik heeft qua warmte en een lagere intensiteit van warmte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Entourage 1500

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Entourage 1500 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Entourage 1500. 

De review over Eurom Entourage 1500 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.