Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom EK2K Still

Eurom EK2K Still Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 340105. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom EK2K Still.

Specificaties Eurom EK2K Still

Merk

Eurom

Fabrikantcode

340105

Omschrijving van de Eurom EK2K Still

De Eurom EK2K Still is de perfecte oplossing om comfortabel te klussen, zelfs tijdens de koudste dagen. Met deze keramische kachel verwarm je moeiteloos je garage of werkplaats. De kachel beschikt over 2 standen, namelijk 1.000 en 2.000 watt, waardoor je altijd de juiste warmte kunt instellen. Hiermee verwarm je ruimtes tot wel 20 vierkante meter, zodat je altijd een aangename temperatuur hebt. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het eenvoudig om de gewenste temperatuur te regelen. Het stevige metalen frame zorgt ervoor dat de kachel stabiel en duurzaam is. Bovendien is de Eurom EK2K Still gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handvatten. Je kunt de kachel ook naar wens verstellen, zodat je de warmte precies daar kunt richten waar je het nodig hebt. Met deze keramische kachel ben je verzekerd van een comfortabele en efficiënte warmtebron tijdens je kluswerkzaamheden.

Pluspunten
  • Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt zichzelf uit als hij dreigt oververhit te raken.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel produceert veel geluid tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom EK2K Still

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom EK2K Still tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom EK2K Still. 

De review over Eurom EK2K Still is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.