Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom DryBest 40 WiFi

Eurom DryBest 40 WiFi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 371109. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom DryBest 40 WiFi.

Specificaties Eurom DryBest 40 WiFi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

371109

Omschrijving van de Eurom DryBest 40 WiFi

Met de Eurom DryBest 40 WiFi haal je niet alleen vocht uit een ruimte van 60 vierkante meter, maar droog je ook gemakkelijk je was. Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een speciaal droogprogramma voor de was, waardoor je kleding snel en efficiënt droogt. Met behulp van de Eurom Smart app kan je deze luchtontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen. Zo kan je de gewenste instellingen aanpassen zonder zelfs maar op te staan. De Eurom DryBest 40 WiFi heeft een waterreservoir met een capaciteit tot wel 6 liter, waardoor hij langdurig vocht kan opvangen. Wanneer het reservoir vol is, zal er een signaal klinken en schakelt de ontvochtiger zichzelf automatisch uit. Daarnaast beschikt deze ontvochtiger over een handige pompfunctie, waardoor je het water continu kunt afvoeren met behulp van een afvoerslang. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het waterreservoir en kan je de afvoerslang gewoon in de wasbak plaatsen. Kortom, de Eurom DryBest 40 WiFi is de ideale luchtontvochtiger voor het ontvochtigen van grote ruimtes en het snel drogen van je was. Met de handige WiFi-functie en de Eurom Smart app kan je deze ontvochtiger gemakkelijk op afstand bedienen en de gewenste instellingen aanpassen. Daarnaast zorgen het grote waterreservoir en de pompfunctie ervoor dat je geen omkijken hebt naar het legen van het water. Met de Eurom DryBest.

Pluspunten
  • Je kunt de luchtontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen met de handige smartphone-app. Door een inhoud van 6 liter hoef je het waterreservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij de ingebouwde waterpomp kun je het water ook naar een hoger gelegen afvoerput afvoeren.

Minpunten
  • Wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, stopt de compressor maar blijft de ventilator draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom DryBest 40 WiFi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom DryBest 40 WiFi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom DryBest 40 WiFi. 

De review over Eurom DryBest 40 WiFi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.