Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom DryBest 30 WiFi

Eurom DryBest 30 WiFi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 371086. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom DryBest 30 WiFi.

Specificaties Eurom DryBest 30 WiFi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

371086

Omschrijving van de Eurom DryBest 30 WiFi

Met de Eurom DryBest 30 WiFi kan je vocht onttrekken uit een ruimte van maar liefst 45 vierkante meter. Deze krachtige luchtontvochtiger kan niet alleen de luchtvochtigheid verminderen, maar is ook ideaal om je was snel en efficiënt te drogen. Dankzij het speciale droogprogramma voor de was, kan je je kledingstukken gemakkelijk en snel laten drogen zonder dat je daarvoor een aparte droogmachine nodig hebt. Met behulp van de Eurom Smart app kan je deze luchtontvochtiger eenvoudig en op afstand bedienen. Stel de gewenste instellingen in, zoals de gewenste luchtvochtigheid en het droogprogramma voor de was, zonder zelfs maar in de buurt van het apparaat te zijn. Het waterreservoir van de ontvochtiger kan tot wel 6 liter vocht opvangen voordat het geleegd moet worden. Zodra het reservoir vol is, zal het apparaat je waarschuwen met een signaal en zichzelf automatisch uitschakelen. Een handige functie van deze ontvochtiger is de ingebouwde pompfunctie, waardoor je het water continu kan afvoeren. Dit betekent dat je de afvoerslang gemakkelijk in de wasbak kan leggen en het water niet zelf hoeft te legen. Met de Eurom DryBest 30 WiFi kan je dus genieten van een aangename en droge omgeving, terwijl je tegelijkertijd je kleding snel en efficiënt kan drogen.

Pluspunten
  • Je bedient de luchtontvochtiger gemakkelijk op afstand met de handige smartphone-app. Met een waterreservoir van 6 liter hoef je het reservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij de ingebouwde waterpomp voer je het water ook af naar een hoger gelegen afvoerput.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, stopt de compressor, maar blijft de ventilator draaien. Deze luchtontvochtiger functioneert minder goed bij temperaturen onder de 18 °C en is daarom minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom DryBest 30 WiFi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom DryBest 30 WiFi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom DryBest 30 WiFi. 

De review over Eurom DryBest 30 WiFi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.