Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom DryBest 20

Eurom DryBest 20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 370980. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom DryBest 20.

Specificaties Eurom DryBest 20

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370980

Omschrijving van de Eurom DryBest 20

Met de Eurom DryBest 20 haal je vocht weg uit een ruimte van maar liefst 24 vierkante meter. Deze krachtige ontvochtiger is perfect om beslagen ramen en muffe geurtjes tegen te gaan. Maar dat is niet alles, deze luchtontvochtiger kan ook gebruikt worden om je was te drogen. Dankzij het speciale droogprogramma voor de was, hoef je je geen zorgen te maken over vochtige kledingstukken. De Eurom DryBest 20 heeft een ruim waterreservoir van 5 liter waarin het onttrokken vocht wordt opgeslagen. Wanneer het reservoir vol is, krijg je een signaal en schakelt de ontvochtiger zichzelf uit. Het handige aan deze luchtontvochtiger is dat hij op wieltjes staat, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere kamer. Zo kun je overal in huis genieten van een aangenaam en vochtvrij klimaat. Met de Eurom DryBest 20 ben je verzekerd van een effectieve ontvochtiging van grote ruimtes. Of je nu last hebt van vochtproblemen, beslagen ramen of nare geurtjes, deze ontvochtiger biedt de oplossing. Daarnaast kun je ook nog eens je was snel en gemakkelijk drogen. Met zijn handige wieltjes is verplaatsen geen enkel probleem. Kies voor de Eurom DryBest 20 en geniet van een comfortabel en droog huis.

Pluspunten
  • Met een waterreservoir van 5 liter hoef je het reservoir minder vaak leeg te maken dan bij andere luchtontvochtigers. Je wasgoed droogt sneller dankzij het droogprogramma. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het waterreservoir overloopt, want je krijgt een melding wanneer het apparaat vol is en dan schakelt het zichzelf uit.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, stopt de compressor, maar de ventilator blijft draaien. Deze ontvochtiger werkt minder effectief bij temperaturen onder de 18 °C en is daarom minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom DryBest 20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom DryBest 20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom DryBest 20. 

De review over Eurom DryBest 20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.