Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom DryBest 10

Eurom DryBest 10 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 370973. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom DryBest 10.

Specificaties Eurom DryBest 10

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370973

Omschrijving van de Eurom DryBest 10

De Eurom DryBest 10 is een krachtige ontvochtiger die perfect is voor het bestrijden van vochtige ruimtes zoals een washok of kelder. Met een indrukwekkend vermogen kan deze ontvochtiger een oppervlakte van maar liefst 12 vierkante meter aan. Dit betekent dat hij moeiteloos grote ruimtes kan ontvochtigen, waardoor je altijd kunt genieten van een droge en comfortabele omgeving. De Eurom DryBest 10 beschikt over een handig waterreservoir met een capaciteit van 2 liter. Dit reservoir vangt al het opgevangen vocht op, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over lekkages of wateroverlast. Wanneer het reservoir vol is, schakelt de ontvochtiger automatisch uit om overstromingen te voorkomen. Wil je liever geen omkijken hebben naar het legen van het reservoir? Geen probleem! Deze ontvochtiger biedt ook de mogelijkheid om het water continu af te voeren. Dit betekent dat je de ontvochtiger kunt aansluiten op een afvoer, zodat hij altijd in bedrijf kan blijven zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Met de Eurom DryBest 10 ben je dus verzekerd van een optimale luchtvochtigheid, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kan de luchtontvochtiger ook gemakkelijk in kleine ruimtes worden geplaatst. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het waterreservoir overstroomt, want je krijgt een melding wanneer het apparaat vol is en schakelt zichzelf vervolgens uit. Met een maximale luchtstroom van 180 m³ per uur heeft deze luchtontvochtiger een krachtige ventilator.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is, stopt de compressor maar blijft de ventilator draaien. Deze luchtontvochtiger presteert minder goed bij temperaturen onder de 18 °C, dus is minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom DryBest 10

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom DryBest 10 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom DryBest 10. 

De review over Eurom DryBest 10 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.