Eurom Dessert Air 20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 370881. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Dessert Air 20.

Specificaties Eurom Dessert Air 20

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370881

Omschrijving van de Eurom Dessert Air 20

De Eurom Dessert Air 20 is de perfecte oplossing voor het regelen van de luchtvochtigheid in ruimtes tot 40 vierkante meter. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kun je eenvoudig je gewenste luchtvochtigheid instellen. Bovendien kun je met het paneel ook de ventilatorsnelheid aanpassen of het handige droogprogramma inschakelen. Hierdoor kun je je was in een mum van tijd drogen, zonder gedoe. Deze ontvochtiger is ook uitgerust met een handige timer optie. Je kunt de ontvochtiger instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd die je zelf hebt ingesteld. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je de Dessert Air 20 vergeet uit te zetten. Het water dat uit de lucht wordt gehaald, wordt opgeslagen in een ruim waterreservoir van 5 liter. En als je geen zin of tijd hebt om het waterreservoir regelmatig te legen, kun je eenvoudig een geschikte slang aansluiten (niet meegeleverd) op de ontvochtiger. Met de Eurom Dessert Air 20 heb je volledige controle over de luchtvochtigheid in jouw ruimte. Of je nu last hebt van vochtige muren, condensatieproblemen of gewoon een comfortabelere leefomgeving wilt creëren, deze ontvochtiger is de ideale keuze. Een praktisch en betrouwbaar apparaat dat je helpt om een gezonder en aangenamer binnenklimaat te creëren.

Pluspunten
  • Je wasgoed wordt extra snel droog dankzij het droogprogramma. Dankzij het signaal van de ontvochtiger weet je precies wanneer je het waterreservoir moet legen. De luchtvochtigheid blijft altijd op het door jou ingestelde niveau dankzij de hygrostaat.

Minpunten
  • Om het waterafvoersysteem te kunnen gebruiken, moet je zelf een condensafvoerslang kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Dessert Air 20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Dessert Air 20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Dessert Air 20. 

De review over Eurom Dessert Air 20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.