Eurom Dessert Air 10 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 370874. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Dessert Air 10.

Specificaties Eurom Dessert Air 10

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370874

Omschrijving van de Eurom Dessert Air 10

De Eurom Dessert Air 10 is de perfecte oplossing voor het reguleren van de luchtvochtigheid in ruimtes tot 20 vierkante meter. Met het handige bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast kun je ook de ventilatorsnelheid aanpassen, waardoor je wasgoed in een mum van tijd droog is. Deze ontvochtiger is niet alleen efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk. Dankzij de timer optie kun je de Dessert Air 10 zo instellen dat hij automatisch uitschakelt na de door jou ingestelde tijd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je hem per ongeluk aan laat staan. Bovendien beschikt deze ontvochtiger over een handig waterreservoir van maar liefst 2 liter, waarin het opgevangen water wordt opgeslagen. Geen zin of tijd om het waterreservoir regelmatig te legen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een passende slang aansluiten (niet meegeleverd) op de ontvochtiger, zodat het water direct wordt afgevoerd. Met de Eurom Dessert Air 10 ben je verzekerd van een aangename en gezonde leefomgeving. Geniet van een optimale luchtvochtigheid en droog je wasgoed snel en efficiënt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het waterreservoir dankzij de handige slangaansluiting. Haal vandaag nog de Eurom Dessert.

Pluspunten
  • De luchtvochtigheid blijft altijd op het door jou ingestelde peil dankzij de hygrostaat. Dankzij de hygrostaat blijft de luchtvochtigheid altijd op het door jou ingestelde peil.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 2 liter vult het waterreservoir van deze luchtreiniger sneller dan die van andere modellen. Je moet je eigen condensafvoerslang aanschaffen om gebruik te kunnen maken van de waterafvoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Dessert Air 10

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Dessert Air 10 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Dessert Air 10. 

De review over Eurom Dessert Air 10 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.