Eurom Coolperfect 180 wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 380781. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Coolperfect 180 wifi.

Specificaties Eurom Coolperfect 180 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

380781

Omschrijving van de Eurom Coolperfect 180 wifi

De Eurom Coolperfect 180 wifi is een veelzijdig apparaat dat het hele jaar door kan worden gebruikt. Niet alleen koelt deze mobiele airco een ruimte, maar hij kan deze ook verwarmen. Dit maakt het extra handig, omdat je slechts één apparaat nodig hebt. Met de Coolperfect 180 wifi kun je ruimtes tot ongeveer 34 vierkante meter koelen die een hoge warmtelast hebben. Als je een ruimte met een lagere warmtelast hebt, kan deze airco met zijn 18.000 BTU een ruimte tot wel 51 vierkante meter koelen. Bedienen van de airco is eenvoudig vanuit je luie stoel, dankzij de meegeleverde afstandsbediening of de Eurom Smart app. Bovendien heeft de airco een handige 24-uurs timer, waarmee je van tevoren kunt instellen wanneer de airco aan of uit moet gaan. Het geluidsniveau van de airco is maximaal 65 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Let op! De afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter. Het is belangrijk om te controleren of dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met de Eurom Coolperfect 180 wifi geniet je het hele jaar door van een comfortabele temperatuur in huis. Of het nu zomer is en je verkoeling nodig hebt, of het winter is en je behoefte hebt aan wat extra warmte, deze airco kan het allemaal. En met de handige wifi-functie hoef je niet eens op te staan om de instellingen aan te passen. K.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airconditioner kun je een gemiddelde woonkamer van 34 vierkante meter koelen of verwarmen. Je kunt de airconditioner eenvoudig bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de Eurom Smart app. De airconditioner heeft een 24-uurs timer, zodat deze automatisch kan worden ingeschakeld.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 34 kilogram, wat het minder gemakkelijk maakt om hem naar een andere verdieping te tillen. Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Coolperfect 180 wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Coolperfect 180 wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Coolperfect 180 wifi. 

De review over Eurom Coolperfect 180 wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.